Stel cookie voorkeur in

Even voorstellen: nieuwe leerkrachten

05-07-2019

Het schooljaar 2019/2020 starten wij met vier nieuwe leerkrachten. Zij stellen zich hieronder aan je voor. Van harte welkom op onze school!


Nynke Wijmenga – MC (montessoristroom)

Mijn naam is Nynke Wijmenga en ik ben vorige week met veel plezier op school gestart als leerkracht van middenbouw C. Afgelopen zomer ben ik vanuit de Randstad (voor de liefde) naar Brabant verhuisd en inmiddels begint mijn nieuwe leven hier langzamerhand te wennen. 

Ik vind het fantastisch om kinderen te zien groeien en hoop hen als juf te inspireren én een veilig gevoel te geven op school. Tussen het werken door geniet ik erg van een spelletje óf een liedje in de klas.


Lotte Ham - BC (montessoristroom)

Ik ben Lotte Ham, 40 jaar en sinds de start van dit schooljaar de leerkracht in bovenbouw BC. Ik vervang juf Eelke totdat zij terugkeert van haar verlof. Ik werk al 15 jaar in het onderwijs waarvan 14 bij ATO. In 2016 heb ik master opleiding Master SEN (special educational needs) afgerond op het gebied begeleiden. Deze extra kennis pas ik graag toe in de begeleiding van leerlingen.

Naast mijn baan als leerkracht ben ik ook moeder van twee prachtige dochters Anna (11) en Nienke (13) ik leer dus ook veel over pubers momenteel. Ik ben getrouwd met Arjaan. In mijn vrije tijd kook ik graag, tuinier, wandel, lees in vakanties en drink koffie met mijn oma van 96. Mocht je me een keer een hand willen geven, meer willen weten over het reilen en zeilen in bovenbouw BC kom dan langs of mail mij. Graag tot ziens! 

 

Marieke Broks – Bovenbouw (montessori – en methodestroom)
Aangenaam! Mijn naam is Marieke Broks. Ik ben 27 lentes jong en woon in Sint-Michielsgestel. Na mijn afstuderen aan de deeltijdopleiding tot basisschoolleerkracht en het werk in de invalpool ben ik ontzettend gemotiveerd om aan de slag te gaan op deze mooie school. Aankomend jaar geef ik zowel les in de montessori-stroom (BB), als in de methodestroom. Met een betrokken, creatieve en enthousiaste houding ga ik aankomend jaar tegemoet. Nieuwsgierig naar wie ik ben of zijn er vragen? Zoek me gerust op!


Sam van Ingen – bewegingsonderwijs
Aankomend schooljaar ben ik, Sam van Ingen(27), een nieuw sportgezicht op jullie school. Samen met Patricia van Alst ga ik zoveel mogelijk kinderen in beweging brengen. Ik ben op woensdag actief in de gymzaal van de Rijnstraat (MC) en op vrijdag in de Waalstraat (ook voor MA en MB). Hier zal ik gymlessen geven. Vanaf woensdag 25 september start Gymplus en Plein Actief. Dit verzorg ik op  woensdag samen met stagiaires van het Koning Willem 1 College. Daarnaast zal ik helpen op de schoolsporttoernooien en diverse sport activiteiten in de wijk.

Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik werkzaam voor de Sport Alliantie Rosmalen Nuland Vinkel, hier ben ik actief op de basisscholen Mariaschool (Vinkel) en de Hoogakker (Nuland). Mocht je vragen hebben dan kun je me altijd aanspreken!