Stel cookie voorkeur in

Nieuwsflits - Week 46

08-11-2019

Deze week op Kindcentrum Aan de Oosterplas...

Ma t/m Woe - Schoolfotograaf
De komende drie dagen is de schoolfotograaf aanwezig op school. Er worden klassenfoto's gemaakt, individuele foto's en foto's met broers en zussen (brusjes) erop. Alle ouders hebben hierover een e-mail gekregen met daarin het schema.  Heb je geen informatie ontvangen stuur dan een e-mail aan Chris.

Dinsdag 12 november - Inloopspreekuur opvoedvragen
Olga van Eijden is schoolmaatschappelijk werkster. Ze is aanwezig van 8.30 uur t/m 9.15 uur in de spreekkamer van Mandy Betro (naast de kamer van Vincent). Je bent van harte welkom om binnen te lopen voor vragen, advies of overleg.
 

Woensdag 13 november - Afsluiting DaVinci bovenbouw
Leerlingen van de bovenbouw (montessoristroom) hebben de afgelopen maanden gewerkt aan het thema 'Nieuwste tijd'. Vandaag sluiten ze dit thema af. Ouders/verzorgers zijn vanaf 11.45 uur welkom.

Woensdag 13 november - Brusjesfoto's
Vanaf 12.30 uur is er de mogelijkheid voor het maken van broer/zussen foto's met kinderen die (nog) niet op school zitten. Aanmelden hiervoor kan bij Chris
 

Donderdag 14 november - Voorstelling bovenbouw  'Spinder'
Leerlingen van de bovenbouw (montessoristroom) gaan vandaag naar de voorstelling 'Spinder'. Gebaseerd op het met een gouden griffel bekroonde boek van Simon van der Geest. Een spannende en ontroerende voorstelling. Verteld door Peter Faber. Meer informatie vind je hier. Alle leerlingen moeten deze dag met de fiets naar school komen. Er zijn voldoende ouders aangemeld om mee te fietsen. 

 

Herinnering!
Dinsdagavond 19 november is de Sinterklaas versieravond, vanaf 19.00 uur. Vele handen maken licht werk. Wie helpt er mee? Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier in de school app. Of je schrijft je in op de lijst op het OC paneel bij de teamkamer. Dankjewel.

Kerstactie
We willen alle leerlingen vragen om de komende weken plastic doppen te verzamelen voor de kerstactie die we dit jaar gaan houden. De plastic doppen gaan naar www.geleidehonden.nl. Meer informatie over deze actie volgt nog.