Stel cookie voorkeur in

Nieuwsflits - week 38

13-09-2019

Deze week op school...

Maandag 16 september - All 4 Africa kledinginzameling
In de week van 16 september krijgen alle kinderen weer de envelop van All 4 Africa mee. Daarin zit een plastic zak die gevuld mag worden met bruikbare kleding voor kinderen in Afrika. De zak mag ingeleverd worden tot donderdag 3 oktober 9.00 uur. 

Maandag 16 september kleutergroep Methodestroom
Vanaf maandag 16 september t/m 30 september zal juf Bernadette met zorgverlof zijn. Op maandag en dinsdag is juf Sammy Jo in de groep, de andere dagen zal Thea Buys (invalkracht) aanwezig zijn.

 

Dinsdag 17 september - Inloopspreekuur opvoedvragen
Olga van Eijden is schoolmaatschappelijk werkster. Ze is aanwezig van 8.30 uur t/m 9.15 uur in de spreekkamer van Mandy Betro (naast de kamer van Vincent). Je bent van harte welkom om binnen te lopen voor vragen, advies of overleg.
 

Dinsdag 17 september - Rondleiding nieuwe ouders
Om 9.00 uur begint de informatie voor geïnteresseerden in onze school. Leerlingen van de bovenbouw geven om 9.30 uur een rondleiding aan ouders die hun kind op de Aquamarijn willen plaatsen. Natascha Govers loopt mee om vragen van ouders te beantwoorden. Ken je mensen die geïnteresseerd zijn? Ze kunnen zich aanmelden via: info@aquamarijn.org. Volgende informatieochtenden zijn op: 22 november, 27 januari, 13 maart en 26 mei. 
 

Woensdag 18 september - Studiedag
Let op: Alle leerlingen zijn vandaag vrij!
 

Vrijdag 20 september - spelletjesochtend kleuters montessoristroom
In alle kleuterklassen is er vandaag spelletjesochtend. Ouders die meehelpen nemen drie spelletjes mee. We starten om 11.15 uur.  

 

Aanpassing bocht Rijnstraat-Geulweg 23 september van start
Het actiecomité van de Aquamarijn is ruim twee jaar bezig geweest om het voor elkaar te krijgen. Nu is het eindelijk zo ver! In de week van 23 september start de gemeente met het aanpassen van de kruising Rijnstraat – Geulweg.  Dit doen ze om de bocht verkeersveiliger te maken. Meer informatie over de geplande werkzaamheden vind je hier.


Kleuters op de Happy Day
Op 27 september is de Happy Day. Voor de kleuters is dit een druk en onoverzichtelijk evenement. We willen graag dat kleuters zich veilig voelen en daarom verzoeken we alle kleuter-ouders om hun kind te begeleiden. Lukt het niet om 11.30 uur aanwezig te zijn, zorg dan voor iemand anders ( familielid, moeder uit de klas, oppas).
Vanaf groep 3 mogen de kinderen zelf rond lopen, maar het wellicht gezelliger als ouders erbij zijn.

Alvast bedankt voor de medewerking!

 

Nieuwbouw Nieuws

Informatieavond 10 september gemist? Vincent heeft deze avond geopend met deze informatie.

Veelgestelde vragen nieuwbouw!
Bij de presentatietafel over de nieuwbouw plannen ligt een schriftje met tips, tops en vragen. We hebben al een aantal vragen beantwoord. Ben je nieuwsgierig geworden? De antwoorden vind je hier.