Nieuws van de AQUAmarijn 

 

Het meest actuele nieuws is te vinden in de schoolapp. Deze kun je downloaden via de appstore of de playstore, zoek op AQUAmarijn.

 

 

Ouderbijdrage

 

De ouderbijdrage inclusief de schoolreizen van schooljaar 2018-2019 wordt verwerkt op rekening nr. NL74 RABO 0114 6737 72 t.n.v. stichting ouders AQUAmarijn o.v.v. naam van uw kind(eren).
De ouderbijdrage inclusief schoolreis bedraagt € 60,00.
Voor kinderen die starten tussen 1 januari en het begin van de carnavalsvakantie bedraagt de ouderbijdrage € 40,00 en daarna zijn de kosten € 25,00 als ze meegaan op schoolreis.
  

 

Informatie-ochtend voor toekomstige leerlingen


De volgende 2 info-ochtenden zijn op woensdag donderdag 31 januari 2019 en maandag 25 maart 2019, voor meer informatie hierover klikt u hier.

 

De toekomst van De AQUAmarijn en de Oberon

 

De gesprekken met de gemeente en alle andere betrokkenen zijn in volle gang! Hieronder kunt u de Nieuwsbrieven (met werknaam KC Oosterplas) hierover nalezen.

 

Nieuwsbrief KC Oosterplas nr. 1 - oktober 2017

Nieuwsbrief KC Oosterplas nr.2 - december 2017

 

 

Ouderportaal

 

Heeft u nog geen inlogcode aangevraagd voor het ouderportaal? Stuur dan nu een mail naar info@aquamarijn.org onder vermelding van de naam van uw kind. Het wachtwoord kunt u alsvolgt wijzigen: rechtsboven staat een vergrootglas, als u daarop klikt kunt u het wachtwoord wijzigen onder profiel.
Voor de overige wijzigingen (adres, telefoonmummers enz.) wordt een mail naar de AQUAmarijn gestuurd, waarna Chris de wijzigingen uitvoert.
 

 

Kinderstralen 

Kinderstralen, Lunchen op school (ook wel tussenschoolse opvang of tso genoemd) regelen het overblijven op de AQUAmarijn:

 

Organisatie van het overblijven:
Tijdens de tso begeleidt een team van Overblijfmedewerkers de kinderen bij het eten en spelen;
De kinderen kunnen na het eten kiezen of zij buiten of binnen willen spelen;
Het overblijfteam organiseert regelmatig leuke activiteiten. Meedoen mag, maar is nooit verplicht.
De regels tijdens de tso komen overeen met de regels die op school gelden;
Onze Overblijfmedewerkers ontvangen regelmatig scholing speciaal voor de tso via de Overblijf Academie;
De Coördinator van Kinderstralen is het aanspreekpunt voor ouders. Als u vragen heeft, kunt u bij haar terecht. Ook voor leerkrachten is zij het eerste aanspreekpunt.


Tarief schooljaar 2018 - 2019
Het tarief voor de structurele overblijf (vaste dagen in de week) bedraagt € 2,00 per kind per keer. Voor incidentele overblijf (een strippenkaart om af en toe over te blijven) is het tarief € 2,50 per kind per keer. Het inschrijfgeld bedraagt éénmalig € 6,00 per kind.
De kosten worden tweemaandelijks vooraf (omstreeks de 28ste van de maand) via automatische incasso geïncasseerd. Voordat de incasso plaatsvindt, ontvangt u via e-mail een notificatie met het bedrag en de datum waarop we van uw rekening incasseren.


Aan- en afmelden
Voor de veiligheid van uw kind controleren wij met een presentielijst of uw kind aanwezig is bij de overblijf. Dat kunnen wij alleen goed doen, als u uw kind aan- of afmeldt. We kunnen u dan bellen als uw kind er niet is, maar wel wordt verwacht. Wel zo’n veilig gevoel! Iedere keer opnieuw aanmelden hoeft uiteraard niet voor de vaste dagen, maar wel als uw kind incidenteel overblijft. Komt uw kind een keertje niet bij de tso, dan ontvangen we graag uw afmelding.
Aan- en afmelden doet u eenvoudig via:
1. de Aan- en afmeld App voor Android en iOS. U kunt de app downloaden via de App Store of Google Play (zoeken op ‘Kinderstralen’) of vanuit het ouder-portal op mijn.kinderstralen.nl.
2. de Ouder login op mijn.kinderstralen.nl.

Coördinator
Wilt u contact met de Coördinator, dan kunt u bellen naar 06 -1895 0456. Bij de Ouder login vindt u ook het juiste telefoonnummer. U kunt natuurlijk haar ook altijd aanspreken op school.

Ouder login
U ontvangt een persoonlijke inlogcode en instructies voor de Ouder login op mijn.kinderstralen.nl via de e-mail als we de inschrijving van uw kind hebben verwerkt. Vul hiervoor op het inschrijfformulier uw e-mailadres alstublieft duidelijk in. Via de Ouder login kunt u zelf na iedere incasso de factuurspecificaties bekijken en uitprinten of opslaan. Ook kunt u hier controleren hoe uw kind bij ons geregistreerd is en wijzigingen hierin eenvoudig aan ons doorgeven. Wilt u de opvang stopzetten? Ook dat gaat gemakkelijk via de Ouder login.

Inschrijven
Wilt u gebruik maken van de tso? Vul dan een inschrijf-/machtigingsformulier volledig in (inclusief handtekening voor de automatische incasso) en lever het in in de speciale Kinderstralen-brievenbus op school. U kunt het formulier ook opsturen naar Kinderstralen, Postbus 11155, 3505 BD Utrecht. Houdt u er wel rekening mee dat u uw kind(eren) twee weken van tevoren inschrijft. U kunt het formulier ophalen op school bij Chris, Judith of de coördinator van Kinderstralen. Downloaden op lunchenopschool.nl/inschrijven kan ook.

 

Vragen
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt het Centraal Bureau in Utrecht telefonisch bereiken op werkdagen van 09:00 tot 14:00 uur. U kunt natuurlijk ook een bericht sturen. Dat kunt u het eenvoudigste doen via de Ouder login, menu Contact.

 

Ook Overblijfmedewerker worden?
Wilt u als vrijwillige Overblijfmedewerker komen helpen bij het overblijven op onze school? Graag! U ontvangt een vergoeding en kunt diverse cursussen volgen. Ook blijft/blijven uw kind(eren) die dagen gratis over. Voor meer informatie kijkt u op www.wordoverblijfmedewerker.nl.
Meer informatie over onze organisatie vindt u op www.kinderstralen.nl

 

 

 

 

2

Home| Sitemap| Zoeken| Digidact| Inloggen